ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

                                              ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ
Ένα δροσιστικό καλοκαιρινό γλύκισμα είναι η φρουτοσαλάτα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και διαφέρει ανάλογα από τόπο σε τόπο. Απαιτεί ποικιλία φρούτων και λίγα συνοδεύτικα υλικά ώστε να γίνει γευυστίκη και διαφορετική αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Η δικιά μου συνταγή αποτελείται από απλά υλικά και φρούτα συμφώνα με την ποσότητα που επιθυμούμε.......

ΥΛΙΚΑ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑΣ
1 ΚΑΡΠΟΥΖΙ
ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ
ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ
ΜΠΑΝΑΝΕΣ
ΑΧΛΑΔΙΑ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΡΟΔΑΚΙΝΑ
ΒΕΡΙΚΟΚΑ
ΑΝΑΝΑΣ
ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΚΕΡ (της αρεσκείας σας)
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΡΟΥΜΙ ΜΑΥΡΟ
ΤΡΟΥΦΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε το καρπούζι και το κόβουμε κάθετα στη μέση. Με ένα κουτάλι καθαρίσματος λαχανικών
καθαρίζουμε το εσωτερικό του καρπουζιού βγάζοντας όλο το κόκκινο μέρος, και το τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με τα υγρά του. στη συνέχεια βάζουμε τα 2 κομμάτια του καρπουζιού στην κατάψηξη να κρυώσουν μέχρι να κόψουμε τα υπόλοιπα φρούτα. στη συνέχεια κόβουμε όλα τα φρούτα στο μέγεθος που επιθυμούμε. Μόλις τελειώσουμε με τα φρούτα βγάζουμε το καρπούζι από την κατάψυξη
και με το χέρι μας κάνουμε επάλειψη με την μαύρη ζαχαρη στο εσωτερικό του. ραντίζουμε με λίγο ρούμι και βάζουμε λίγα παγάκια. στη συνέχεια αναμειγνύουμε όλα τα φρούτα και ενδιάμεσα ρίχνουμε και παγάκια . τέλος ρίχνουμε το ρούμι και ανακατεύουμε ώστε να πέσει παντού. Γαρνίρουμε από πάνω με την τρούφα για να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα. τοποθετούμε κουτάλια και σερβίρουμε όπως είναι.